Upgrade Designs

Het gezicht achter Upgrade Designs.

Hoi! Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Ken Veenstra, het gezicht achter Upgrade Designs.

Al jarenlang ben ik creatief bezig. Het begon allemaal met het tekenen van stripverhalen op de basisschool. Toen ik wat ouder werd, vond ik mijn passie in het maken van logo’s en branding en zette ik mijn eigen business op. Nu help ik mensen om hun werk op een creatieve manier te uiten aan de wereld. Of u nou net begint of toe bent aan re-branding, Upgrade Designs helpt u graag om uw onderneming tussen uw concurrenten uit te laten springen!

Vanaf jonge leeftijd ben ik al creatief. Het begon met het tekenen van kleine stripverhalen en figuurtjes en zette zich later voort naar de opleiding Mediavormgeving en Communication & Multimedia Design. Hierdoor heb ik de kennis in huis om u te kunnen helpen.

Familie en vrienden omschrijven mij als fantasierijk, gedreven, betrouwbaar, bescheiden en loyaal. Zelf omschrijf ik mij als perfectionistisch en behulpzaam. Ik houd van reizen, sporten en ook kan ik erg genieten van het drinken van een koud drankje met mijn vrienden. Dat is genoeg over wie ik ben, wat is uw verhaal?

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij mij boven alles. Ik neem de tijd om samen met u een ontwerp te creëren waar u echt blij van wordt!

Creativiteit

Samen gaan we op zoek naar een creatief en uniek ontwerp die er voor zorgt dat uw bedrijf opvalt en tussen uw concurrenten uit springt!

Inleving

Ik probeer me zo veel mogelijk in te leven in uw verhaal en wensen. Zo kan ik een ontwerp op tafel leggen waar u verliefd op wordt!